Taidon alkeiskurssi - Taido Core

Taido on monipuolinen ja ketterä kamppailulaji, jossa lyönti-, potku- ja kaatotekniikoissa hyödynnetään koko vartalon voimaa. Lajin erityispiirteenä ovat myös permantovoimistelusta tutut voltit, kuperkeikat ja kärrynpyörät. Taido on haastava ja hauska kamppailulajiharrastus, jossa voi edetä maajoukkuetasolle saakka.

Harjoitukset Porthaniassa, osoitteessa Yliopistonkatu 3, 00100 Helsinki. Kurssille ilmoittaudutaan saapumalla harjoituksiin aloituspäivinä!

Taido Core -alkeiskurssilla:

  • opit taidon perusharjoitteita, kuten potkuja, lyöntejä ja liikkumista
  • opit kehonhallintaa ja akrobatian perusteita: harjoittelemme kärrynpyörää, kuperkeikkoja, käsinseisontaa sekä teemme puolivoltteihin ja voltteihin tähtääviä harjoitteita
  • opit harjoitteita taidon itsenäiseen harjoitteluun, jotta voit osallistua myös seuran vapaaharjoitusvuoroille
  • kehität lihaskuntoasi

Harjoittelu

Uusia harrastajia otetaan mukaan keväällä 2020:

  • ti 28.1. klo 20:30
  • pe 28.2. klo 18:30

Jos et pääse juuri aloituskerroille, mutta haluaisit tulla mukaan, niin ota yhteyttä!

Taido Core -kurssiharjoitukset keväällä Porthaniassa (Yliopistonkatu 3, Helsinki) kaksi kertaa viikossa: ti 20:30-22 ja pe 18:30-20 (1.1.-31.5.2020).

Core-kurssi jakautuu kolmeen yhdeksän harjoituksen jaksoon, joiden aikana tutustutaan taidon perusharjoittelun keskeisiin sisältöihin.

Taido Core -alkeiskurssi joustaa myös sinun aikataulujesi mukaan: jos pääset käymään treeneissä vain tiistaisin tai perjantaisin, niin se sopii mainiosti! Mitä useammin harjoittelet, sitä nopeammin opit uutta.

Varusteet

Varusteiksi tarvitset verkkarit, T-paidan ja juomapullon. Harjoitellessa ei käytetä jalkineita, mutta pukuhuoneesta saliin on hyvä kulkea sandaaleissa tms. jolloin jalat pysyvät puhtaampina. Pese jalat ennen harjoituksia ja jätä kello ja korut pukukaappiin.

Maksut ja vakuutus

Taido Core -alkeiskurssia voi kokeilla ilmaiseksi 2 viikkoa, jonka jälkeen maksetaan kurssimaksu (sis. seuran jäsenmaksun ja harjoittelun kaudella 2019-2020, 1.9.2019-31.8.2020): opiskelijat 69 e, muut 129 e. Kurssimaksut maksetaan suoraan Suomisportiin! Samalla liityt seuran jäseneksi.

Harrastaaksesi tarvitset myös lisenssin ja vakuutuksen, jotka saat ostettua myös Suomisportista. Kevätkaudella 2020 aloittaville soveltuu parhaiten kurssilisenssi (12 e) ja tarvittaessa kurssivakuutus (33 e, jos sinulla ei ole omaa kamppailulajit kattavaa vakuutusta), jotka molemmat ovat voimassa heinäkuun 2020 loppuun, jolloin lisenssikausi vaihtuu. Lisätietoja lisensseistä saat Suomen Taidon sivuilta. HUOM! Uudet aloittajat eivät ole vakuutettuja seuran puolesta 2 viikon kokeilujakson aikana vaan osallistuvat näihin harjoituksiin omalla vastuullaan.

Lisätietoja

Kysy lisää Taido Core -alkeiskurssista: yliopistontaido.tiedotus(at)gmail.com

Liity seuran sähköpostilistalle, joka on seuran tärkein tiedotuskanava.

Lataa itsellesi Taido Core -kurssilaisen opas!

 

Treeniajat

Ti
20:30 - 22:00 (Core & Skills)
Pe
18:30 - 20:00 (Core & Skills)
La
15:30 - 17:00 (vapaa)
Su
13:00 - 15:00 (vapaa)