Taido Core

Taido on monipuolinen ja ketterä kamppailulaji, jossa lyönti-, potku- ja kaatotekniikoissa hyödynnetään koko vartalon voimaa. Lajin erityispiirteenä ovat myös permantovoimistelusta tutut voltit, kuperkeikat ja kärrynpyörät. Taido on haastava ja hauska kamppailulajiharrastus, jossa voi edetä maajoukkuetasolle saakka.

Kaipaatko uusia haasteita? Haluatko nähdä mihin kehosi pystyy?

Kesän 2017 Taido Core -aloituspäivä:

  • ma 5.6. klo 20:00 (yhteistreenit)

Harjoitukset UniDojolla, osoitteessa Pohjoinen Hesperiankatu 25, 00260 Helsinki. Voit ilmoittautua kurssille jo etukäteen sähköpostilla (yliopistontaido.tiedotus(at)gmail.com) tai tulla suoraan treeneihin!

Core-kurssilla kehitetään seuraavia osa-alueita:

  • taidotekniikoiden perusteet: lyönnit, potkut ja torjunnat
  • taidoliikkumisen perusteet ja asennot
  • kehonhallinta: kuperkeikat ja kärrynpyörät
  • lihaskunto

Harjoittelu

Taido Core -harjoitukset ovat kesällä 2017 (1.6.-31.8.) ma 20:00-21:30 ja ke 19:00-20:30. Core-kurssi jakaantuu kolmeen yhdeksän harjoituksen jaksoon, joiden aikana tutustutaan taidon perusharjoittelun keskeisiin sisältöihin. 3-4 kuukauden harjoittelun (ja vähintään 25 harjoituskerran) jälkeen on mahdollista osallistua tasokokeeseen, joka mittaa lajin keskeisimpien osa-alueiden hallintaa. Tasokokeen läpäistyään voi siirtyä seuran Taido Skills -harjoitusryhmään, jossa tulevat tutuiksi myös ensimmäiseen vyökokeeseen kuuluva liikesarja (hokei) ja otteluharjoite (kobo).

Taido Core -kurssi joustaa myös sinun aikataulujesi mukaan: jos pääset käymään treeneissä vain maanantaisin tai keskiviikkoisin, niin se sopii mainiosti! Mitä useammin harjoittelet, sitä nopeammin opit uutta.

Varusteet

Varusteiksi tarvitset verkkarit, T-paidan ja juomapullon. Harjoitellessa ei käytetä jalkineita, mutta pukuhuoneesta saliin on hyvä kulkea sandaaleissa tms. jolloin jalat pysyvät puhtaampina. Pese jalat ennen harjoituksia ja jätä kello ja korut pukukaappiin.

Maksut

Taido Core -kurssia voi kokeilla ilmaiseksi 2 viikkoa, jonka jälkeen maksetaan kurssimaksu (sis. seuran jäsenmaksun ja 4 kk:n harjoittelun): opiskelijat 25 e, muut 50 e. Kurssin jälkeen loppukauden treenikuukaudet laskutetaan yhtenä maksuna (opiskelijat 5 e/kk, muut 10 e/kk). Katso tarkempi erittely hinnoista tästä. Kurssimaksut maksetaan seuran jäseneksi rekisteröitymisen jälkeen annettavien ohjeiden mukaisesti!

Harrastaaksesi tarvitset myös lisenssin, jonka saat ostettua Suomen Taidon kautta. Jos sinulla ei ole omaa kamppailulajit kattavaa vakuutusta, osta itsellesi kurssilisenssi (42 e). Jos sinulla on oma vakuutus, joka kattaa kamppailulajit, voit maksaa pelkän lisenssiosan (vakuutukseton lisenssi, 25 e). Lisätietoja lisensseistä saat Suomen Taidon sivuilta.

Hintatiedot voimassa 31.8.2017 asti.

Lisätietoja

Kysy lisää Taido Core -kurssista: yliopistontaido.tiedotus(at)gmail.com

Liity seuran sähköpostilistalle, joka on seuran tärkein tiedotuskanava.

Lataa itsellesi Taido Core -kurssilaisen opas!

 

Treeniajat

Ma
20:00 - 21:30 (Core & Skills)
Ke
19:00 - 20:30 (Core & Skills)
La
12:30 - 14:00 (vapaa)
Su
12:30 - 14:30 (vapaa)