Taido Core

Taido on monipuolinen ja ketterä kamppailulaji, jossa lyönti-, potku- ja kaatotekniikoissa hyödynnetään koko vartalon voimaa. Lajin erityispiirteenä ovat myös permantovoimistelusta tutut voltit, kuperkeikat ja kärrynpyörät. Taido on haastava ja hauska kamppailulajiharrastus, jossa voi edetä maajoukkuetasolle saakka.

Harjoitukset UniDojolla, osoitteessa Pohjoinen Hesperiankatu 25, 00260 Helsinki. Voit ilmoittautua kurssille jo etukäteen sähköpostilla (yliopistontaido.tiedotus(at)gmail.com) tai tulla suoraan treeneihin!

Core-kurssilla kehitetään seuraavia osa-alueita:

  • taidotekniikoiden perusteet: lyönnit, potkut ja torjunnat
  • taidoliikkumisen perusteet ja asennot
  • kehonhallinta: kuperkeikat ja kärrynpyörät
  • lihaskunto

Harjoittelu

Taido Core -harjoituksia järjestetään syksyllä 2017 (1.9.-31.12.) ma 20:30-22:00 ja ke 19:00-20:30. Uusia kurssilaisia otetaan mukaan 18.9.2017. Keväällä tai kesällä aloittaneet harrastajat, jotka eivät vielä ole siirtyneet Skills-harjoituksiin, voivat jatkaa harjoittelua Core-harjoituksissa. 

Core-kurssi jakaantuu kolmeen yhdeksän harjoituksen jaksoon, joiden aikana tutustutaan taidon perusharjoittelun keskeisiin sisältöihin. 3-4 kuukauden harjoittelun (ja vähintään 25 harjoituskerran) jälkeen on mahdollista osallistua tasokokeeseen, joka mittaa lajin keskeisimpien osa-alueiden hallintaa. Tasokokeen läpäistyään voi siirtyä seuran Taido Skills -harjoitusryhmään, jossa tulevat tutuiksi myös ensimmäiseen vyökokeeseen kuuluva liikesarja (hokei) ja otteluharjoite (kobo).

Taido Core -kurssi joustaa myös sinun aikataulujesi mukaan: jos pääset käymään treeneissä vain maanantaisin tai keskiviikkoisin, niin se sopii mainiosti! Mitä useammin harjoittelet, sitä nopeammin opit uutta.

Varusteet

Varusteiksi tarvitset verkkarit, T-paidan ja juomapullon. Harjoitellessa ei käytetä jalkineita, mutta pukuhuoneesta saliin on hyvä kulkea sandaaleissa tms. jolloin jalat pysyvät puhtaampina. Pese jalat ennen harjoituksia ja jätä kello ja korut pukukaappiin.

Maksut

Taido Core -kurssia voi kokeilla ilmaiseksi 2 viikkoa, jonka jälkeen maksetaan kurssimaksu (sis. seuran jäsenmaksun ja 4 kk:n harjoittelun): opiskelijat 30 e, muut 60 e. Kurssin jälkeen loppukauden treenikuukaudet laskutetaan yhtenä maksuna (opiskelijat 5 e/kk, muut 15 e/kk). Katso tarkempi erittely hinnoista tästä. Kurssimaksut maksetaan seuran jäseneksi rekisteröitymisen jälkeen annettavien ohjeiden mukaisesti!

Harrastaaksesi tarvitset myös lisenssin ja vakuutuksen, jotka saat ostettua Suomen Taidon kautta. Syksyllä aloittaville suosittelemme suoraan aikuisten lisenssiä (25 e) ja tarvittaessa aikuisten harrastajavakuutusta (47 e, jos sinulla ei ole omaa kamppailulajit kattavaa vakuutusta), jotka molemmat ovat voimassa lisenssikauden loppuun saakka (31.7.2018). Vähimmäisvaatimus on ostaa kurssilisenssi (20 e) ja tarvittaessa kurssivakuutus (24 e, jos sinulla ei ole omaa kamppailulajit kattavaa vakuutusta), jotka molemmat ovat voimassa 6 kk ostopäivästä. Lisätietoja lisensseistä saat Suomen Taidon sivuilta.

Lisätietoja

Kysy lisää Taido Core -kurssista: yliopistontaido.tiedotus(at)gmail.com

Liity seuran sähköpostilistalle, joka on seuran tärkein tiedotuskanava.

Lataa itsellesi Taido Core -kurssilaisen opas!

Ilmoittaudu Taido Core -kurssille.

 

Treeniajat

Ma
20:30 - 22:00 (Core & Skills)
Ke
19:00 - 20:30 (Core & Skills)
La
12:30 - 14:00 (vapaa)
Su
13:00 - 15:00 (vapaa)