Taido Core

Taido on monipuolinen ja ketterä kamppailulaji, jossa lyönti-, potku- ja kaatotekniikoissa hyödynnetään koko vartalon voimaa. Lajin erityispiirteenä ovat myös permantovoimistelusta tutut voltit, kuperkeikat ja kärrynpyörät. Taido on haastava ja hauska kamppailulajiharrastus, jossa voi edetä maajoukkuetasolle saakka.

Harjoitukset UniDojolla, osoitteessa Pohjoinen Hesperiankatu 25, 00260 Helsinki. Voit ilmoittautua kurssille jo etukäteen lomakkeella tai tulla suoraan treeneihin!

Taido Core -kurssilla:

  • opit taidon perusharjoitteita, kuten potkuja, lyöntejä ja liikkumista
  • opit kehonhallintaa ja akrobatian perusteita: harjoittelemme kärrynpyörää, kuperkeikkoja, käsinseisontaa sekä teemme puolivoltteihin ja voltteihin tähtääviä harjoitteita
  • opit harjoitteita taidon itsenäiseen harjoitteluun, jotta voit osallistua myös seuran vapaaharjoitusvuoroille
  • kehität lihaskuntoasi

Harjoittelu

Uusia harrastajia otetaan mukaan kesällä 2019:

  • ti 4.6.2019 klo 18:30

Jos et pääse juuri aloituskerroille, mutta haluaisit tulla mukaan, niin ota yhteyttä!

Taido Core -harjoitukset kesällä kaksi kertaa viikossa: ti 18:30-20 ja pe 20-21:30.

Core-kurssi jakaantuu kolmeen yhdeksän harjoituksen jaksoon, joiden aikana tutustutaan taidon perusharjoittelun keskeisiin sisältöihin.

Taido Core -kurssi joustaa myös sinun aikataulujesi mukaan: jos pääset käymään treeneissä vain maanantaisin tai keskiviikkoisin, niin se sopii mainiosti! Mitä useammin harjoittelet, sitä nopeammin opit uutta.

Varusteet

Varusteiksi tarvitset verkkarit, T-paidan ja juomapullon. Harjoitellessa ei käytetä jalkineita, mutta pukuhuoneesta saliin on hyvä kulkea sandaaleissa tms. jolloin jalat pysyvät puhtaampina. Pese jalat ennen harjoituksia ja jätä kello ja korut pukukaappiin.

Maksut

Taido Core -kurssia voi kokeilla ilmaiseksi 2 viikkoa, jonka jälkeen maksetaan kurssimaksu (sis. seuran jäsenmaksun ja harjoittelun kaudella 2018-2019, 1.9.2018-31.8.2019): opiskelijat 52 e, muut 102 e. Kurssimaksut maksetaan suoraan Suomisportiin! Samalla liityt seuran jäseneksi.

Harrastaaksesi tarvitset myös lisenssin ja vakuutuksen, jotka saat ostettua myös Suomisportista. Kesäkaudella 2019 aloittaville soveltuu parhaiten kurssilisenssi (13 e) ja tarvittaessa kurssivakuutus (27 e, jos sinulla ei ole omaa kamppailulajit kattavaa vakuutusta), jotka molemmat ovat voimassa heinäkuun 2019 loppuun, jolloin lisenssikausi vaihtuu. Lisätietoja lisensseistä saat Suomen Taidon sivuilta.

Lisätietoja

Kysy lisää Taido Core -kurssista: yliopistontaido.tiedotus(at)gmail.com

Liity seuran sähköpostilistalle, joka on seuran tärkein tiedotuskanava.

Lataa itsellesi Taido Core -kurssilaisen opas!

Ilmoittaudu Taido Core -kurssille.

 

Treeniajat

Ti
18:30 - 20:00 (Core & Skills)
Pe
20:00 - 21:30 (Core & Skills)
La
15:00 - 16:30 (vapaa)
Su
11:45 - 13:15 (vapaa)