Suomen Taido palkitsi ansioituneita ja menestyneitä 24.11.2018

Suomen Taidon perinteinen iltajuhla ja palkitsemistilaisuus järjestetiin tänä vuonna lauantaina 24.11.2018 ravintola Cavernassa, Helsingissä. Taidon Superpäivän huipentaneessa tilaisuudessa juhlistettiin hienoa taidovuotta sekä palkittiin ansioituneita ja menestyneitä taidokoita. Yliopiston Taidon riveistä palkittiin seuraavat henkilöt:

 

Vuoden taidoka 2018

Jasser Anoschkin

Menestyminen kilpailuissa, aktiivinen, posItiivinen ja kehittävä ote taidossa.

 

Suomen Taidon pronssinen ansiomerkki

10 v seuratoiminnassa (seuran hallitus, harjoitusten aktiivinen ohjaaminen tai muu aktiivinen paikallinen toiminta kamppailulajien edistämiseksi) tai vähintään 5 vuotta Suomen Taidon järjestötoiminnassa (esim. jonkin vastuualueen kehittäminen, valiokunta tai vastaava työ, toiminta liiton hallituksessa tai dan-yhdistyksessä)

Paula Ranttila

Paula Ranttila on aloittanut taidon vuonna 1994. Hän on Yliopiston Taidon perustajajäsen ja toimi pitkään mm. seuran taloudenhoitajana (1999-2006), tilintarkastajana ja treenien vetäjänä. Suomen Taidoliitossa Ranttila toimi hallituksessa ja talousvaliokunnassa vuosina 2006-2009. Ranttila on myös Yliopiston Taidon kunniajäsen.

Johanna Pohjola

Aloittanut taidon 1991 Lahden Sugatassa ja tullut Yliopiston Taidoon vuonna 1998. Palkittu Suomen Taidoliiton ansioituneena taidokana vuonna 2006: Innovatiivinen ja pirteä ote jäsenlehti Kamaen toimittajana 2000-luvun alkupuolella sekä päätoimittajana vuosina 2004-2005. Yliopiston Taidon hallituksessa Pohjola toimi 1999-2001.

Sami Hanhijärvi

Sami on toiminut Yliopiston Taidossa aktiivisesti vuodesta 2003 lähtien, ja seuran taloudenhoitajana 2008-2013. Taloudenhoitajakauden jälkeen Sami on jatkanut seuran tilintarkastajana eikä hymy ole vieläkään hyytynyt. Sami treenaa edelleen, ja seuratoiminnan lisäksi hän on mm. koodannut Helsingin MM-kisojen ilmoittautumispalvelun!

 

Suomen Taidon hopeinen ansiomerkki

15 v seuratoiminnassa (seuran hallitus, harjoitusten aktiivinen ohjaaminen tai muu aktiivinen paikallinen toiminta kamppailulajien edistämiseksi) tai vähintään 10 vuotta Suomen Taidon järjestötoiminnassa (esim. jonkin vastuualueen kehittäminen, valiokunta tai vastaava työ, toiminta liiton hallituksessa tai dan-yhdistyksessä) tai merkittävä taidon hyväksi tehty ansio

Janne Tomperi

Aloittanut taidon  vuonna 1983. Palkittu Suomen Taidoliiton ansioituneena taidokana vuonna 2007 pitkäaikaisesta panoksesta liiton hyväksi niin toiminnanjohtajana, hallituksen jäsenenä (2004-2006) kuin materiaalivaliokunnan kuin kilpailu- ja tuomarivaliokunnankin edustajana. Ollut olennaisesti vaikuttamassa siihen, että taido sai palkatun työntekijän liiton toimistolle 90-luvulla. Tomperi toimi materiaalivaliokunnassa 2000-luvun vaihteessa ja kilpailu- ja tuomarivaliokunnassa jäsenenä ja puheenjohtajana vuosina 2002-2006. Tomperi on Yliopiston Taidon perustajajäsen, toiminut seuran taloudenhoitajana sekä vyökoepuoltajana. Hän on myös Yliopiston Taidon kunniajäsen.

 

Suomen Taidon kultainen ansiomerkki

20 v seuratoiminnassa (seuran hallitus, harjoitusten aktiivinen ohjaaminen tai muu aktiivinen paikallinen toiminta kamppailulajien edistämiseksi) tai vähintään 15 vuotta Suomen Taidon järjestötoiminnassa (esim. jonkin vastuualueen kehittäminen, valiokunta tai vastaava työ, toiminta liiton hallituksessa tai dan-yhdistyksessä) tai erityinen ja poikkeuksellinen taidon hyväksi tehty ansio

Kai Puustinen

Puustinen aloitti taidon vuonna 1989. Hänet on palkittu Suomen Taidoliiton ansioituneena taidokana vuonna 2004 pitkäaikasesta työskentelystä liiton hallituksessa sekä liiton toiminnanjohtajana. Hän on ollut viemässä suomalaista taidoa eteenpäin ja kohti järjestäytynyttä urheilujärjestötoimintaa. Puustisen aikana Suomen Taidoliitto muutti SLU -talolle ja taido pääsi mukaan ns. liikunnan piireihin ja erilaisiin hankkeisiin mm. tasa-arvohanke ja maahanmuuttajahanke. Puustinen on ollut taustavaikuttajana myös monen seuran perustamisessa. Puustinen on Yliopiston Taidon perustajajäsen ja toiminut myös seuran puheenjohtajana. Puustinen on edelleen mukana taidotoiminnassa ja on Yliopiston Taidon kunniajäsen.

 

Lue koko lista palkituista ja tarkemmat perustelut Suomen Taidon uutisesta.

Treeniajat

Ti
18:30 - 20:00 (Core & Skills)
Pe
20:00 - 21:30 (Core & Skills)
La
15:00 - 16:30 (vapaa)
Su
11:45 - 13:15 (vapaa)