UniDojo Open 3.12.2016

Jo perinteeksi nousseet UniDojo Open kilpailut pärähtävät taas käyntiin UniDojolla 3.12. Luvassa varaslähtö MM-kisakaudelle matalan kynnyksen kisoissa, jotka sopivat hyvin esimerkiksi ensimmäiseksi kilpailukokemukseksi, tai uusien temppujen kokeilualustaksi tulevaa kisakautta varten!

 

Kilpailuissa luvassa sekä yleinen sarja, että opiskelijasarja jossa ratkotaan opiskelijoiden SM-mestaruus. Molemmissa luvassa omat sarjansa ylemmille (2. kyu+) ja alemmille (6.-3. kyu) vöille (kilpailuiden järjestäjällä oikeus muutoksiin ja sarjojen yhdistämisiin). Tuttuun tapaan tatamilla kilvoitellaan sekä hokein että jissenin merkeissä.

 

Virallinen kilpailukutsu tarkkoine lisätietoineen ja ilmoittautumisohjeineen täällä. Iloittautumaan pääset oheisella linkillä: https://www.kihapp.com/2199/s/778776f. Katsojilla on vapaa pääsy tapahtumaan!

 

Ensimmäiset kisasuoritukset tatameilla alkavat klo 11:30 ja viimeistenkin sarjojen voittajat ovat selvillä alustavasti viim. 15:30. Varaa kuitenkin myös koko ilta vapaaksi, sillä myöhemmin illalla on luvassa Yliopiston Taidon pikkujoulut sekä saunontaa hyvällä taidoporukalla!