Vuoden 2019 palkitut taidokat ja suoritetut vyöarvot

Lauantaina 7.12. järjestettyjen pikkujoulujen yhteydessä nimettiin seuran vuoden aikana ansioituneita taidokoita. Vuonna 2019 Yliopiston Taidon jäsenet suorittivat yhteensä 19 uutta vyöarvoa!

 

Vuoden taidoka

Martti Rahkila

Martti luotsaa seuran ohjaajaporukkaa jo ties kuinka monetta vuotta ja jaksaa huolehtia, että treeneihin löytyy vetäjät. Vuoden aikana Martti myös suoriutui läpi tiukkaakin tiukemman EM-tapahtuman dan-shinsaan tähtäävän kuntotestailun ja harjoitteluohjelman, josta palkintona uusi vyöarvo ja arvonimi, 4.dan renshi!

 

Vuoden edistyjä

Mikaela Mutru

Miksulta ei puutu lahjakkuutta, mutta hän on koko taidouransa ollut myös ahkera harjoittelija. Niinpä hänestä onkin vaivihkaa kasvanut monipuolinen ja osaava taidoka, jolla on taskussaan menestystä myös kilpatatameilta, mm. 6.-3.kyu jissenin kulta kesän ystävyyskilpailuista!

 

Vuoden tulokas

Tuisku Vilenius

Tuisku on ollut alusta lähtien aktiivisesti mukana treeneissä ja myös menossa tatamin ulkopuolella. Hänen iloinen ja positiivinen asenteensa luo hyvää tunnelmaa harjoituksiin! 

 

Vuoden ohjaaja

Tommi Pehkonen

Tommi on jo pitkään kunnostautunut seuramme ahkerimpana ohjaajana, joka mielellään ohjaa niin core- kuin skills-harjoituksiakin. Kymmenet tai sadat ohjatut harjoitukset ovat jalostaneet Tommin harjoitteista erittäin toimivia ja pelisilmästä tarkan: Tommin treeneissä tuleekin aina hiki ja opitaan tekemisen kautta juuri sopivalla tasolla vyöarvosta riippumatta.

 

Vuoden kaupunkiinmuuttaja

Matti Kannisto

Joskus taidoharrastusta saattaa olla hankala jatkaa uudessa kaupungissa, mutta tämä ei ole tilanne Matin kohdalla! Hän on ottanut esimerkillisesti vastuuta treenien ohjaamisesta heti Helsinkiin muutettuaan ja treenaa myös itse paljon.

 

Vuoden tsemppaaja

Marianne Malm

Nanne on se henkilö, joka tekee Yliopiston Taidosta kodikkaan seuran. Hän kyselee seurakavereiden kuulumisia, muistaa mitä muut ovat puhuneet, ottaa kaikki huomioon ja on rentoa treeniseuraa. Nanne on myös se henkilö, joka pitkän treenitauon aikanakin muistaa kysyä kuulumisia ja paluuta seuraan, mikä on korvaamatonta varsinkin uusille harrastajille.

 

Vuoden 2019 aikana suoritetut vyöarvot

6.dan kyoshi: Hannu Kymäläinen
5.dan renshi: Marko Havu
4.dan renshi: Martti Rahkila
3.dan: Jasser Anoschkin, Marianne Malm, Tommi Pehkonen
1.kyu: Tommi Laine, Eemi Nieminen, Teea Paasi, Ville-Pekka Turpeinen
2.kyu: Tanja Marttinen, Auli Raivio, Kimmo Polojärvi
3.-4.kyu: Lassi Haasio, Pauliina Karell, Mikaela Mutru, Miska Niemelä
5.-6.kyu: Lucie Hanse, Elina Venttola