Vuoden 2020 palkitut taidokat ja suoritetut vyöarvot

Yleensä seuran vuoden palkitut on julkistettu pikkujouluissa, mutta vuonna 2020 niitä ei voitu järjestää. Seura haluaa kuitenkin muistaa myös tämän poikkeusvuoden aikana ansioituneita taidokoita. Vuonna 2020 Yliopiston Taidon jäsenet suorittivat yhteensä 5 uutta vyöarvoa!

 

Vuoden taidoka

Saija Koponen

Saija on kunnostautunut erityisesti ahkerana harjoitusten ohjaajana, ja tämän lisäksi harjoitellut hyvin määrätietoisesti. Tämä on näkynyt niin hänen omassa tekemisessään kuin ohjaamiensa harjoitusten sisällössä!

 

Vuoden edistyjät

Amirali Moradichargari ja Mari Sahlstén

Tänä vuonna palkitsemme poikkeuksellisesti kaksi vuoden edistyjää! Nämä innokkaat treenaajat ovat vaikeista ajoista huolimatta käyneet harjoituksissa erittäin ahkerasti. Heistä huokuu niin innostus lajia ja siinä kehittymistä kohtaan kuin erinomainen budoasennekin.

 

Vuoden etätreeniohjaaja

Katja Anoschkin

Tämä vuosi on ollut täynnä haasteita, ja etenkin kamppailulajiharrastus on kokenut suuren kolauksen, sillä täysipainoinen treenaaminen ja social distancing on hyvin vaikea sovittaa yhteen. Tämän takia onkin ollut ensiarvoisen tärkeää, että seurassamme on ohjaajia, joilla on kykyä ja halua tuottaa laadukkaita harjoituksia joihin voi osallistua etänä. Katja on kunnostautunut tässä toiminnassa erityisen hienosti!

  

Vuoden 2020 aikana suoritetut vyöarvot

2.dan: Katja Anoschkin, Eero Tolppanen
2.kyu: Mikaela Mutru
5.-6.kyu: Mari Sahlstén, Amirali Moradichargari