Tervetuloa taidotreeneihin!

Taido Core & Taido Skills

Yliopiston Taidolla on ohjatut harjoitukset kaksi kertaa viikossa (ma & ke), treenien aiheet löydät Treenikalenterista. Uudet harrastajat aloittavat Taido Core -kurssilla ja muut voivat tulla suoraan Taido Skills -treeneihin harjoittelemaan. Syksyllä 2017 teemoina Skills-treeneissä ovat unsoku ja nopeus. Unsokussa haetaan parannusta sekä tekniseen suorittamiseen (muistaen kamae!) että erityisesti unsokun järkevään käyttöön: miten avaan unsokulla paikan tekniikalle? Nopeutta kehitetään monipuolisilla nopeusominaisuusharjotteilla. Taido Core -kurssi harjoittelee oman ohjelmansa mukaisesti.

Vapaaharjoitukset

Kaikille tarkoitettuja vapaaharjoituksia on kaksi kertaa viikossa (la ja su). Vapaatreeneihin voi tulla harjoittelemaan itsenäisesti omaa hokeita, jissenkuntoa tai unshinia. Vapaatreeneihin voi tulla myös, vaikkei vielä osaisi yhtäkään hokeipätkää! Paikalla olevat kanssatreenajat kyllä auttavat, vaikkei treeneissä varsinaista vetäjää olekaan. Vapaatreeneihin pääsee, mikäli joku seuran avaimenhaltijoista on tulossa avaamaan oven. Tästä ilmoitetaan treenikalenterissa. Fight Club toimii sunnuntain vapaavuorolla.

Viikonlopun erikoistreenit

Lisäksi viikonloppuisin järjestetään mahdollisuuksien mukaan ylempivöisille vedettyjä harjoituksia erikoisteemoilla sekä sen hokei- ja jodan no kobo -harjoituksia kaikille halukkaille, erityisesti valko- ja sinivöisille ensimmäisiä vyökokeita silmälläpitäen.

Otteluvalmennus - Fight Club

Fight Club vastaa tarpeeseen kilpailuihin tähtäävästä otteluvalmennuksesta. Fight Clubissa voi harjoitella vapaata ottelua tai osallistujien taitotason mukaan siellä voidaan tehdä myös erilaisia otteluharjoitteita. Fight Clubissa pääsee harjoittelemaan myös otteluiden tuomarointia. Kaikki ottelemisesta kiinnostuneet ovat tervetulleita! Toiminnan organisoinnista vastaa Jasser Anoschkin. 

Treenisali

Harjoitussalimme sijaitsee osoitteessa Pohjoinen Hesperiankatu 25 (Töölö). Pohjoisen Hesperiankadun ja Välskärinkadun risteyksen tuntumassa on kyltti "Töölö Towers, UniSport". Käänny tästä oikealle ja kulje alas ramppia sisäpihalle, sitten vasemmalle ja suunnista UniSport-kyltin mukaisesti kohti sisäpihan perällä olevaa ovea (jossa myös teksti UniSport).

Tullessasi treeneihin soita ensisijaisesti pukuhuoneen ovikelloa (niin et häiritse edellisen vuoron treenaajia) tai toissijaisesti salin (dojon) ovikelloa, jos pukuhuoneen ovikellon soittoon ei vastata. Varaudu myös itse avaamaan ovi treenikavereillesi!

Treeniajat

Ma
20:30 - 22:00 (Core & Skills)
Ke
19:00 - 20:30 (Core & Skills)
La
12:30 - 14:00 (vapaa)
Su
13:00 - 15:00 (vapaa)