Tervetuloa taidotreeneihin!

Treeniajat (syksy 2021, 14.8.-31.12.2021)

Porthania (kellarikerros), Yliopistonkatu 3, 00100 Helsinki

  • pe 18:30-20:00 Coachattu vapaaharjoitus (tatamit kannettava lattialle ja takaisin varastoon)
  • la 15:30-17:00 Taido Core -harjoitukset (tatamit kannettava lattialle, jos eivät siellä jo ole, ja takaisin varastoon)
  • su 12:30-14:30 Vapaaharjoitus (tatamit kannettava lattialle, jos eivät siellä jo ole, ja takaisin varastoon)

Kaapelitehdas (C-porras, 4. kerros), Tallberginkatu 1, 00180 Helsinki

  • to 19:30-21:00 Taido Core -harjoitukset
  • la 12:00-13:15 Taido Kids -harjoitukset kaikille junioreille
  • la 13:15-14:00 Taido Kids -harjoitukset raita- ja värivöisille junioreille

Tule paikalle viimeistään 10 min ennen treenen alkua! Myöhästyneitä ei pystytä päästämään sisään.

Huomioithan, että koronatilanteen vuoksi harjoituksissa on noudatettava oheisia terveysturvallisuusohjeita.

 

Taido Core & Taido Skills

Yliopiston Taidolla on syksyllä 2021 ohjatut Taido Core-harjoitukset kaksi kertaa viikossa (to & la), treenien aiheet löydät Treenikalenterista. Taido Core -harjoituksissa treenataan monipuolisesti taidon ydinasioita: perustekniikkaa, liikumista, kehonhallintaa ja lihaskuntoa. Taido Core -harjoitukset on suunnattu uusille harrastajille sekä kaikille hyvää perustreeniä haluaville.

Taido Skills -treeneissä syvennetään taidon eri osa-alueiden osaamista ja edetään yksilöllisesti kansallisen vyöarvojärjestelmän mukaan.

Coachatut vapaaharjoitukset

Perjantain harjoituksissa Porthaniassa on paikalla ohjaaja, joka auttaa erityisesti hokeiden ja kobojen harjoittelussa. Ne toimivat siis mitä parhaimpana valmistautumisena esim. vyökokeeseen! Myös itsenäinen, oma harjoittelu on mahdollista. Coachatuissa vapaatreeneissä on yhteiset kumarrukset alussa ja lopussa sekä yhteinen alkulämmittely.

Vapaaharjoitukset

Kaikille tarkoitetut vapaaharjoitukset sunnuntaisin Porthaniassa. Vapaatreeneihin voi tulla harjoittelemaan itsenäisesti omaa hokeita, jissenkuntoa tai unshinia. Vapaatreeneihin voi tulla myös, vaikkei vielä osaisi yhtäkään hokeipätkää! Paikalla olevat kanssatreenajat kyllä auttavat, vaikkei treeneissä varsinaista vetäjää olekaan. Vapaatreeneihin pääsee, mikäli joku seuran ohjaajista on tulossa paikalle. Tästä ilmoitetaan treenikalenterissa (@nimi).

Junioriharjoitukset

Lauantain junioriharjoituksissa Kaapelitehtaalla on ensin yhteinen osuus klo 12-13:15 kaikille junioreille, jonka jälkeen raita- ja värivöiset juniorit jatkavat klo 13:15-14 yksilöllisemmän harjoittelun parissa.

Treenisalit

Porthania

Porthanian harjoitussalimme sijaitsee Helsingin yliopiston tiloissa, Porthanian kellarikerroksessa, osoitteessa Yliopistonkatu 3. Kulku harjoituksiin Porthanian pääsisäänkäynnin kautta. Mikäli pyöröovet ovat lukossa, käynti tiloihin vasemmalla puolella olevan invaoven kautta (treeninen ohjaaja avaa oven). Tule ajoissa paikalle (viimeistään 10 min ennen treenien alkua) vaihtamaan vaatteet! Myöhästyneille ei pystytä avaamaan ovea.

Kaapelitehdas 

Kaapelitehtaan salimme sijaitsee Awase Aikidon tiloissa, osoitteessa Tallberginkatu 1 (C-rappu, 4. kerros). Tarkemmat kulkuohjeet: