Yliopiston Taido - treenaamisen iloa!

Yliopiston Taido ry toimii yhteistyössä UniSportin kanssa. Seura on perustettu keväällä 1995 ja aktiivijäseniä on tällä hetkellä yli 50. Seura pyörii täysin vapaaehtoisvoimin, joka mahdollistaa edullisen harjoittelun hyvissä olosuhteissa. Seuran jäsenet ovat pääsääntöisesti Helsingin yliopiston tai Aalto-yliopiston opiskelijoita tai henkilökuntaa, vaikka tämä ei olekaan ehto jäseneksi liittymiselle.

Osa seuramme jäsenistä kilpailee aktiivisesti ja olemme perinteisesti osallistuneet runsaslukuisesti ja menestyksekkäästi joukkuelajien SM-kilpailuihin. Lisäksi useita Yliopiston Taidon edustajia on osallistunut EM- ja MM-kisoihin taidomaajoukkueiden riveissä.

Junioritoimintaa ei seurassamme ole, mutta lähistöltä löytyy useita seuroja, joissa nuorempienkin on mahdollista harjoitella: esimerkiksi Helsingin Taido, Espoon Taido ja Vantaan Taido.

Tervetuloa treenaamaan kanssamme!

 

Maksut

Koko vuoden jäsenmaksu: 45/75 €

Puolivuotismaksu: 30/45 €

Opiskelijat maksavat alemman hinnan.

Harrastaaksesi tarvitset myös lisenssin, jonka saat ostettua Suomen Taidon kautta. Harrastajalisenssi (H-lisenssi) ja kilpailulisenssi (A-lisenssi) ovat voimassa koko lisenssikauden. Jos sinulla on oma vakuutus, joka kattaa kamppailulajit, niin voit maksaa pelkän lisenssiosan (vakuutukseton lisenssi). Lisätietoja lisensseistä saat Suomen Taidon sivuilta.

Yliopiston Taido Ry:n tilinumero on FI12 5780 0720 1490 58 

Hallitus

Vuoden 2016 hallituksen kokoonpano:

Iiro Toppila, puheenjohtaja, Core-tiedottaja

Minna Toppila, tiedottaja

Marianne Malm, taloudenhoitaja

Jenni Kyheröinen, sihteeri

Riku Lääkkölä, webmaster

Maarit Leppänen, materiaalivastaava

 

Seuran vyökoepuoltaja: Kirsti Maaniemi

Seuran dan-jaoston puheenjohtaja: Martti Rahkila

 

Jäsenille

Kulukorvauslomake

Seuran säännöt

Liity seuran sähköpostilistalle, joka on seuran tärkein tiedotuskanava.

 

Osta seuran hihamerkki (5 e) ja tue toimintaamme! Merkki ommellaan taidopuvun oikeaan hihaan tunnisteeksi. Voit ommella merkin myös kassin kylkeen tai vaikka haalareihin.

Yliopiston Taidon hihamerkki