Taido Core

Taido on monipuolinen ja ketterä kamppailulaji, jossa lyönti-, potku- ja kaatotekniikoissa hyödynnetään koko vartalon voimaa. Lajin erityispiirteenä ovat myös permantovoimistelusta tutut voltit, kuperkeikat ja kärrynpyörät. Taido on haastava ja hauska kamppailulajiharrastus, jossa voi edetä maajoukkuetasolle saakka.

Taido Core -alkeiskurssilla:

Harjoittelu

Taido Core -alkeiskurssin harjoitukset syksyllä 2023 kaksi kertaa viikossa:

Starttipäivät:

Kurssille ilmoittaudutaan saapumalla harjoituksiin!

Kun taidon perusasiat ovat hallussa on alkeiskurssin harjoittelijoilla mahdollisuus osallistua myös seuran vapaaharjoituksiin (tiistaisin ja sunnuntaisin).

Varusteet

Varusteiksi tarvitset verkkarit, T-paidan ja juomapullon. Harjoitellessa ei käytetä jalkineita, mutta pukuhuoneesta saliin on hyvä kulkea sandaaleissa tms. jolloin jalat pysyvät puhtaampina. Pese jalat ennen harjoituksia ja ota kello ja korut pois harjoitusten ajaksi.

Seuran jäseneksi liittyminen, maksut ja vakuutus

Taido Core -alkeiskurssia voi kokeilla ilmaiseksi 2 kertaa, jonka jälkeen

Kaikki maksut hoidetaan Suomisport-palvelussa ja tarkemmat ohjeet jäseneksi liittymisestä ja maksuista lähetetään kurssi-ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen.

Suosittelemme kaikille aikuisharrastajille kamppailulajit kattavaa vakuutusturvaa! Yksi vaihtoehto on hankkia lisenssioston yhteydessä kamppailulajiharrastusta varten räätälöity Sporttiturva-vakuutus. Syksyllä 2023 aloittaville aikuisille soveltuu parhaiten Peruskurssivakuutus (34 e), joka on voimassa 31.12.2023 asti. Lisätietoja lisensseistä ja vakuutuksista saat Suomen Taidon sivuilta. HUOM! Uudet aloittajat eivät ole vakuutettuja seuran puolesta.

Lisätietoja

Kysy lisää Taido Core -alkeiskurssista: yliopistontaido.tiedotus(at)gmail.com

Corelaisen opas