Tervetuloa taidotreeneihin!

Taido Core & Taido Skills

Yliopiston Taidolla on ohjatut harjoitukset kaksi kertaa viikossa (ma & ke), treenien aiheet löydät Treenikalenterista. Uudet harrastajat aloittavat Taido Core -kurssilla ja muut voivat tulla suoraan Taido Skills -treeneihin harjoittelemaan. Alkukeväästä 2016 Skills-harjoituksissa painotetaan perustekniikan kehittämistä sekä ajoituksen ja etäisyyden hallintaa. Loppukeväästä painopiste siirtyy oman suorituksen kehittämiseen niin hokein kuin jisseninkin osalta.

Vapaaharjoitukset

Kaikille tarkoitettuja vapaaharjoituksia on neljä kertaa viikossa (ti, pe, la ja su). Vapaatreeneihin voi tulla harjoittelemaan itsenäisesti omaa hokeita, jissenkuntoa tai unshinia. Vapaatreeneihin voi tulla myös, vaikkei vielä osaisi yhtäkään hokeipätkää! Paikalla olevat kanssatreenajat kyllä auttavat, vaikkei treeneissä varsinaista vetäjää olekaan. Vapaatreeneihin pääsee, mikäli joku seuran avaimenhaltijoista on tulossa avaamaan oven. Tästä ilmoitetaan treenikalenterissa.

Viikonlopun erikoistreenit

Lisäksi viikonloppuisin järjestetään mahdollisuuksien mukaan ylempivöisille vedettyjä harjoituksia erikoisteemoilla sekä sen hokei- ja jodan no kobo -harjoituksia kaikille halukkaille, erityisesti valko- ja sinivöisille ensimmäisiä vyökokeita silmälläpitäen. Jo perinteeksi muodostunut Fight Club toimii sunnuntain vapaavuorolla. Sinne ovat tervetulleita kaikki ottelemisesta kiinnostuneet. Fight Clubissa voi harjoitella vapaata ottelua, tai osallistujien taitotason mukaan siellä voidaan tehdä myös erilaisia otteluharjoitteita. Fight Clubissa pääsee harjoittelemaan myös otteluiden tuomarointia.

Treenisali

Harjoitussalimme sijaitsee Helsingin Yliopiston Porthania-rakennuksessa osoitteessa Yliopistonkatu 3.

Tullessasi treeneihin soita ensisijaisesti pukuhuoneen ovikelloa (niin et häiritse edellisen vuoron treenaajia) tai toissijaisesti salin (dojon) ovikelloa, jos pukuhuoneen ovikellon soittoon ei vastata. Varaudu myös itsekin avaamaan ovi treenikavereillesi!